15-10-10

SWEET SIXTY

Francine&Paule.jpgHet is zover, ik start weer met een rond getal!

De reclamemensen hebben het geweten. Ik word de laatste maanden overstelpt met reclame voor mijn uitvaartregeling, verbanden tegen incontentinentie (met gratis staal), trapliften om mij de trap op te helpen en uitnodigingen om dinsdagnamiddag bingo te komen spelen (met koffie en taart) met de Anderlechtse senioren.  

Folders vragen mij "Depressief? Praat erover met uw arts of apotheker!" Ik moet nu extra opletten voor borstkanker, darmkanker, en zonder een extra portie hormonen gaan mijn beenderen om zeep. 

Mijn bank liet mij een tijdje geleden weten dat op mijn 60e verjaardag, in mijn eigen belang, het bedrag dat ik wekelijks mag uitgeven beperkt zou worden. Gelukkig zag ze nog net op tijd haar enorme flater in en volgde even later een brief met excuses om dat absurde voorstel teniet te doen.

Bij het openslagen van de krant valt mijn oog op een titel: "Bejaard koppel pleegt zelfmoord." Het blijkt te gaan om een vrouw van 62 en haar man van 64 die zijn recente pensionering niet kon verkroppen. Waarschijnlijk werden die net als ik bedolven onder de absurde boodschappen.

Daarom lieve mensen, ik werd op 13 oktober 60 en heb daar geen enkele moeite mee. Het wordt tijd dat men zich niet meer schaamt om een jaartje meer, dat vrouwen zich niet langer verplicht voelen over hun leeftijd te liegen. Ik heb rimpels en grijs haar en ik ren een stuk minder snel achter tennisballen aan, maar so what??? 60 is een perfecte gelegenheid om de champagne eens flink te laten stromen. En alle girls waarmee ik uit de bol ging in de sixties zijn welkom om deze sixty met mij te komen vieren. Let's party!!!

 

15:12 Gepost door Paule in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

van harte gefeliciteerd
dat is zeker nog een mooie leeftijd en je ziet er dan ook stralend uit
tjsing tjsing, op sweet sixty

Gepost door: fotorantje | 15-10-10

Oei ben precies te laat, maar wil je toch nog feliciteren met je verjaardag
en doe er zeker nog heel veel jaartjes bij

Gepost door: Etje | 17-10-10

lieve paule,
van harte met tram 6
je kan nog alles,
je ziet er stralend uit,
je kan zo in een spotje voor oil of olaz :-)
en het leuke is,dat alles nog kan,
maar niks meer MOET.
ik klink alvast met je mee..
zelf ben ik nog op tram 5,
maar heb daar ook geen enkel probleem mee..
drie dikke kussen xxx
en tot ziens.....

Gepost door: guusje | 17-10-10

Afschuwelijk hoe sommigen jouw leeftijd benaderen :-(

Heel GOED dat jij die nonsen,s naast je neerlegt!

Een dag of 8 te laat, maar welgemeend, wens ik jou een PRETTIGE 60ste Verjaardag, Paule :-)

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 21-10-10

Das gesproken se ! Leuke tekst, bedoel de manier waarop je't geschreven hebt , de inhoud is eigenlijk niet zo leuk maar 't is wel de waarheid. De nonchalance waarmee sommige instanties met leeftijd omgaan is niet te doen ! De dingen die je hier aanhaalt krijg ik ook al hoor en hoor nog bij de veertigers. Je ziet er in ieder geval straaalend uit, of die champagne hier voor iets tussenzit weet ik niet haha ! Geniet ervan en ben wel n weekje te laat maar toch : 'Happy Birthday ' !!
Cheers !
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 23-10-10

Zie dit nu pas, ben veel te laat maar alsnog van harte!

Gepost door: danique | 25-10-10

De commentaren zijn gesloten.